ЄС продовжив санкції проти Росії, Україна оголосила демарш Монголії. Головне за 12 вересня.

Демарш Монголії: ЄС продовжив санкції проти Росії
Демарш Монголії: ЄС продовжив санкції проти Росії

У Європейському Союзі було прийнято рішення продовжити санкції проти Росії. Ці заходи будуть діяти до березня 2025 року і охоплюватимуть більш ніж 2200 осіб і організацій. Санкції включають обмеження на поїздки, заморожування активів і заборону надання фінансової допомоги. Рада ЄС також виключила зі списку п'ятьох померлих осіб.

Україна повідомила про демарш Монголії під час зустрічі з представником МЗС Монголії. Водночас, українська сторона сподівається на поліпшення відносин із Монголією відповідно до інтересів обох країн.

Російські окупанти обстріляли житлові будинки у Харкові, що призвело до пошкоджень більш ніж 15 будинків і поранення однієї дитини. Це сталося внаслідок вибуху бомби ФАБ-250.

Синя гілка метро в Києві повернулася до нормального режиму роботи. Рух поїздів буде здійснюватися згідно до графіка між станціями "Героїв Дніпра" і "Теремки".

Національне антикорупційне бюро розкрило корупційну схему в Дніпропетровській ОВА. Збитки державного бюджету становлять близько 286 млн грн. Підозрювані отримали відповідні звинувачення.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua