Федоров прозвітував, як відбувається бронювання від мобілізації через Дію.

Екранна ілюстрація програми Дія на мобільному телефоні
Екранна ілюстрація програми Дія на мобільному телефоні

Критичні підприємства вже забронювали 160 тисяч працівників через портал Дія

За словами Михайла Федорова, віцепрем'єр-міністра з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій, міністра цифрової трансформації України, критичні підприємства вже забронювали понад 160 тисяч працівників через портал Дія. Ця інформація з'явилася у телеграм-каналі Михайла Федорова 14 серпня 2024 року.

Михайло Федоров підкреслив важливість бронювання працівників для безперебійної роботи ключових виробництв. Він зазначив, що бронювання забезпечує стабільне постачання енергії, медичних послуг, а також дронів та іншої необхідної для оборони техніки. Критичні підприємства є важливими для країни, оскільки вони продовжують працювати, створюють нові робочі місця та сплачують податки, які допомагають фінансувати армію.

Сервіс бронювання на порталі Дія працює вже місяць. Михайло Федоров наголосив на зручності процесу і зазначив, що керівник критично важливого підприємства може подати заявку на бронювання працівників всього за декілька кліків на порталі Дія. Якщо заявка схвалена, інформація про робітника оновлюється в застосунку Резерв+

Наразі сервіс доступний тільки для критично важливих підприємств, проте у майбутньому планується розширення доступу до цього сервісу для інших категорій підприємств.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua