Гарріс закликає Трампа до дебатів з "гарячими мікрофонами".

Гарріс закликає Трампа до дебатів з
Гарріс закликає Трампа до дебатів з "гарячими мікрофонами"

Камала Гарріс, кандидатка від Демократичної партії, закликала Дональда Трампа, кандидата від Республіканської партії, провести дебати із увімкненими мікрофонами протягом всього заходу. Дебати, які організувала ABC News, відбудуться 10 вересня.

"Дональд Трамп піддається своїм радникам, які не дозволяють йому дебатувати з постійно увімкненим мікрофоном. Якщо йому не довіряє його власна команда, американський народ точно не може", - написала Гарріс у соцмережі X.

"Ми балотуємось у президенти Сполучених Штатів. Давайте прозоро дискутувати з увімкненими мікрофонами протягом усього часу", - додала вона.

Трамп заявив, що би він бажав, щоб його мікрофон був увімкненим, і що йому не подобається, що мікрофон вимикали під час попередніх дебатів проти тодішнього кандидата на посаду президента, Джо Байдена.

Використання "гарячих мікрофонів" може допомогти або завдати шкоди політичним кандидатам, вони реєструють коментарі, які не призначені для громадськості. Вимкнення мікрофонів також запобігає учасникам дебатів перебивати один одного.

Канал ABC не відповів на запит щодо коментаря.

Ці дебати стануть першими між Гарріс і Трампом після того, як Байден вийшов з президентської гонки після невдалого виступу на дебатах CNN в червні.

Кандидат у віцепрезиденти від Демократичної партії Тім Волз і кандидат у віцепрезиденти від Республіканської партії Джей Ді Венс також домовилися провести дебати 1 жовтня на CBS News.

Джерело: Голос Америки


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua