Генштаб: За добу вже відбулося 105 бойових зіткнень на фронті.

Картинка Генштабу біля фронту
Картинка Генштабу біля фронту

Інтенсивні бойові дії на фронті: ЗСУ зазнали 105 атак від російських загарбників

За інформацією Генерального штабу Збройних Сил України, станом на 16:00 2 вересня 2024 року, у бою на фронті відбувається жвава зустріч з ворогом. Протягом минулої доби було зафіксовано 105 атак від російських загарбників.

Противник обстрілював артилерією та мінометами декілька міст на Слобожанщині, зокрема Славгород, Олександрівку та Бачівськ. Також відбулися авіаудари противника по Глухову, Білопіллі та Заруцькому.

На Харківському напрямку було зафіксовано 4 бої, зокрема біля Вовчанська. На Куп'янському напрямку ворог атакував позиції ЗСУ неподалік Синьківки, Петропавлівки та інших міст, через що відбулося 13 битв.

Найінтенсивніші бої тривають на Лиманському, Сіверському та Краматорському напрямках. На Торецькому напрямку ворог намагався витиснути українські війська з позицій поблизу Торецька, Щербинівки та інших міст.

Особливо напружено на Покровському напрямку, де противник зробив 29 штурмів. Українські захисники відбили 18 атак і продовжують 11 боїв. Крім того, на Курахівському напрямку було зафіксовано 16 ворожих атак, а на Времівському - 15 атак.

Противник на Оріхівському напрямку не здійснював наступальних дій, але застосував авіаудари по районах Новоандріївки та Малої Токмачки.

Ситуація на фронті залишається напруженою, однак контрольованою. Українські військові продовжують стримувати натиск окупантів та завдають їм втрат.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua