Генштаб ЗСУ: Кількість ворожих атак зросла до 111 за добу, третина на Покровському напрямку.

Зображення штабу КЗСУ з підписом: Кількість ворожих атак зросла до 111 за добу, третина на Покровському напрямку
Зображення штабу КЗСУ з підписом: Кількість ворожих атак зросла до 111 за добу, третина на Покровському напрямку

Збільшення ворожих атак на Покровському напрямку

За повідомленням Генерального штабу ЗСУ станом на 16:00 28 серпня 2024 року кількість ворожих атак досягла 111. Особливо активний противник веде дії на Покровському напрямку, де третина всіх атак була зареєстрована. Також противник проявляє активність на Куп'янському та Курахівському напрямках.

Непреривні авіаудари в Сумській області

Продовжуються авіаудари на прикордонних районах Сумської області. Російські війська використовують керовані авіабомби в районах Пустогорода, Білопілля, Горілого і Басівки.

Бої на Харківському напрямку

Зареєстровано дві спроби штурму позицій українських військ на Харківському напрямку біля Липців і Вовчанська. Противник також використовував некеровані авіаційні ракети з вертольотів біля Козачої Лопані, Алісівки та Кудіївки.

Українські захисники відбили атаки на Куп'янському напрямку

Куп'янському напрямку було піддано 17 атак. Українські захисники успішно відбили напади противника неподалік Синьківки, Колісниківки, Стельмахівки та Кругляківки.

Бойові дії на Лиманському напрямку

На Лиманському напрямку противник атакував райони Дружелюбівки, Новоєгорівки, Макіївки, Невського і Новосадового. З початку доби відбито вісім атак.

Покровський напрямок - висока активність противника

На Покровському напрямку зафіксовано 34 спроби прориву оборони, що є найбільшою кількістю за день. Більшість атак сталися неподалік Селідового і Новогродівки. Українські сили відбили 23 атаки, але бої продовжуються.

Курахівський напрямок - жорсткі бої неподалік Карлівки

На Курахівському напрямку противник здійснив 22 атаки. Жорсткі бої тривають неподалік Карлівки.

Атаки на Оріхівському напрямку

Противник влаштував удари на Оріхівському напрямку, використовуючи керовані авіабомби в селі Степове. Також було два штурми біля Роботиного і Новоданилівки.

Удари некерованими авіаракетами на Придніпровському напрямку

На Придніпровському напрямку ворог не проводив наступальних дій, проте здійснив удари некерованими авіаракетами на Козацьке зі штурмовика Су-25.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua