Генштаб ЗСУ підтвердив удари по двох ключових арсеналах РФ.

Удари по арсеналах РФ
Удари по арсеналах РФ

Україна вразила арсенали ворога та ослабила його логістичну систему

Сили оборони України завдали сильного удару по двох важливих військових складах РФ, суттєво послабивши логістичну систему ворога.

За інформацією від "Хвилі", Генеральний штаб ЗСУ підтвердив, що нічогою був атакований арсенал "Тихорецьк" в Краснодарському краї - один з трьох найбільших складів боєприпасів окупантів.

Під час удару на території об'єкта було присутній залізничний ешелон, який доставив мінімум 2000 тонн боєприпасів, частина яких, ймовірно, була вироблена Північною Кореєю. Крім того, була знищена радіолокаційна станція "Підліт", яка забезпечувала виявлення повітряних цілей в напрямку арсеналу.

Вибух складу під Тихорецьком, Краснодарський край, РФ

Другою ціллю став 23-й арсенал Головного артилерійського управління Міністерства оборони РФ, що розташований біля селища Жовтневий в Тверській області. Цей удар був нанесений силами Служби безпеки України.

В результаті успішних атак на обидва об'єкти сталося масштабні пожежі та детонація боєприпасів. Операція була проведена завдяки спільній роботі різних підрозділів Сил оборони України, включаючи Сили безпілотних систем, Сили спеціальних операцій ЗСУ, СБУ та інші структури.

Генеральний штаб ЗСУ підкреслює, що бойова робота з важливих військових цілей російських окупантів продовжується, демонструючи здатність України завдавати точних ударів по стратегічних об'єктах супротивника глибоко на його території.

Нагадаємо, раніше "Хвиля" розповідала та публікувала відео "прильотів" до складів у Тихорецьку та Жовтневому.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua