ГУР долучилось до радіодиктанту національної єдності .

ГУР участь радіодиктант національна єдність
ГУР участь радіодиктант національна єдність

Представники Головного управління розвідки долучилися до радіодиктанту "Магія голосу", який відбувся 25 жовтня. Оксана Забужко стала автором тексту диктанту. Про це повідомили з Головного управління розвідки (ГУР) у своєму Telegram-каналі.

Команда "Українського радіо" заснувала подію, що відбувається щорічно вже 25 років на День української писемності та мови. Диктант об'єднує тих, хто говорить, поважає, вивчає, удосконалює та любить українську мову, зазначено в повідомленні ГУР.

Представники ГУР МО України традиційно долучилися до акції та записали "Магію голосу".

В управлінні підтвердили, що кількість охочих написати диктант єдності зростає щороку, що є доброю тенденцією.

"Добре володіння державною мовою дуже важливе для кожного військового розвідника, так само як і для всіх громадян України", - заявив воїн з позивним "Роджер", який взяв участь у написанні диктанту.

Нагадаємо, що в п'ятницю, 25 жовтня, відбувся радіодиктант національної єдності в День української писемності та мови. Українці з усього світу мали змогу долучитися до цього заходу.

Мовні інспектори розпочнуть свою роботу в Івано-Франківську вже 28 жовтня. Мер міста Руслан Марцінків повідомив, хто з місцевих жителів виявив бажання виконувати цю роботу.

25-й Радіодиктант національної єдності

Сьогодні, 25 жовтня, о 11:00 за київським часом стартував найбільший флешмоб українською мовою - Радіодиктант національної єдності. Цього року він проводиться вже 25-й раз підряд. Трансляція відбувалась онлайн на "Главкомі".


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua