"Хезболла" підтвердила загибель свого лідера Хасана Насралли внаслідок ізраїльського удару.

Лідер Хасан Насралла загинув після удару
Лідер Хасан Насралла загинув після удару

Угруповання "Хезболла" офіційно оголосило про смерть свого лідера Хасана Насралли

В заяві "Хезболли" повідомлено, що їх високоповажного лідера Хасана Насраллу більше немає. Вони описують його як великого мученика, героїчного і проникливого лідера, який відійшов до свого Господа і задоволений Ним.

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) також підтвердила ліквідацію Насралли, заявивши, що він більше не зможе тероризувати світ.

ХАМАС зазначив, що вбивство Насралли лише зміцнить опір. Телеканал "Хезболла" "Аль-Манар" почав транслювати вірші з Корану після оголошення про смерть лідера.

Ізраїльська армія провела удар по штаб-квартирі "Хезболли" в Бейруті

27 вересня ізраїльська армія вдарила по штаб-квартирі "Хезболли" у південних передмістях Бейруту. За даними міністерства охорони здоров'я Лівану, у результаті ударів загинули щонайменше дві людини, а 76 отримали поранення.

Аятола Алі Хаменеї, верховний лідер Ірану, скликав екстрене засідання Вищої ради національної безпеки відповідно до цього удару.

Виступ прем'єр-міністра Ізраїлю Нетаньяху на Генасамблеї ООН

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху, говорячи на Генасамблеї ООН перед ударом, наголосив на необхідності перемоги над "Хезболлою" для виживання Ізраїлю.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua