«Хочу прикінчити Усика»: Дюбуа пригрозив українському боксеру.

Дюбуа хоче прикінчити Усика
Дюбуа хоче прикінчити Усика

Чемпіон IBF Даніель Дюбуа заявив, що він хоче взяти реванш у Олександра Усика. Він вважає, що їх попередній бій залишив незавершеним. Дюбуа обіцяє, що на цей раз він зробить все правильно. Він наголошує, що це буде зустріч об'єднаних чемпіонів світу, і велика подія.

З Усиком у нас незавершена справа. Я хочу його перемогти. Цього разу я буду робити все правильно. Цей бій буде зустріччю об'єднаних чемпіонів світу, це буде великим подіями

Варто зазначити, що Усик переміг Дюбуа в серпні 2023 року, нокаутуючи його в 9-му раунді. Також варто згадати, що Дюбуа став чемпіоном IBF в ніч з 21 на 22 вересня після перемоги над Ентоні Джошуа.

Відомо, що Усик став першим абсолютним чемпіоном світу з боксу в суперважкій вазі.

Тайсон Ф'юрі, колишній чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі, заявив, що рішуче підійде до реваншу з Усиком. Він пообіцяв завершити бій нокаутом, оскільки не вірить у перемогу за очками.

Реванш між Усиком і Ф'юрі відбудеться 21 грудня в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. Це буде їх другий бій після попередньої зустрічі, в якій Усик переміг роздільним рішенням суддів у травні 2024 року.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua