Хвору на рак Кейт Міддлтон помітили у Шотландії – Daily Mail.

Хвора Кейт Міддлтон у Шотландії
Хвора Кейт Міддлтон у Шотландії

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон з'явилася вгромадськості після тривалої відсутності, приєднавшись до королівської родини на церковній службі в Балморалі, Шотландія. Цей вихід прийшов після того, як стало відомо про її боротьбу з раком.

Згідно з фото, опублікованими Daily Mail, Кейт була у гарному настрої, коли прибула на недільну службу до місцевої церкви зі своїм чоловіком. В об'єктиви камер також потрапили король і королева Великої Британії. Вільям був за кермом, усміхався, розмовляючи з коханою, а на задньому кріслі розташувався принц Джордж.

Тим часом, Чарльз і Камілла з'явилися в яскравих костюмах. Королева вибрала яскраво-зелений піджак, прикрашений червоними деталями та ґудзиками. Її чоловік носив кілт та сірий піджак.

Після новин про своє становище зі здоров'ям, Кейт Міддлтон повертається до публічного життя. Її поява в Балморалі є найтривалішою подорожжю з того часу, як їй було поставлено діагноз.

Лікарі виявили онкологічне захворювання у короля Великої Британії Чарльза III у ранній стадії. Про це повідомив прем'єр-міністр Ріші Сунак. Монарх перебуває під постійним спостереженням лікарів, і очікується його повне одужання.

Монарх зберігатиме свої державні обов'язки, але деякі з них буде виконувати його син, принц Вільям, який раніше повернувся з відпустки для догляду за дружиною після операції.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua