І Байден, і Трамп дозволять Україні бити вглиб Росії, - Волкер.

Україна відображена на карті
Україна відображена на карті

Україна має надію, що адміністрація президента США Байдена дозволить використати американську зброю для нанесення ударів по цілях у глибині Росії. Про це заявив колишній спецпредставник США по Україні Курт Волкер під час інтерв'ю DW.

Волкер також відзначив, що зустріч президента Зеленського з колишнім президентом Трампом була продуктивною, оскільки Трамп поговорив про потребу справедливого миру для України.

Щодо майбутньої політики США стосовно України, Волкер вважає, що незалежно від результатів виборів, адміністрація Байдена може послабити обмеження на використання американської зброї.

У випадку перемоги Трампа, політика може стати ще рішучішою, включаючи укладання нової угоди про ленд-ліз і надання фінансової підтримки для покупки американської зброї.

Волкер також висловив думку, що будь-яка майбутня адміністрація США протягом найближчих чотирьох років буде підтримувати наближення України до НАТО.

Щодо ядерних загроз з боку Росії, Волкер закликав не сприймати їх серйозно, зазначивши, що це - лише спроба вплинути на політику Заходу і стримати його від підтримки України та використання американської зброї.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua