Індія відправить посланця до РФ для обговорення "мирних зусиль" щодо війни в Україні.

Посол Індії зустрічається з представниками РФ
Посол Індії зустрічається з представниками РФ

Радник з національної безпеки Індії Аджит Довал зустрінеться з Путіним у Москві

Аджит Довал, радник з національної безпеки прем'єр-міністра Індії, збирається відвідати Москву з метою обговорення "мирних зусиль", спрямованих на вирішення триваючої російсько-української війни, повідомляє India Today.

"Аджит Довал відвідає Москву з 10 по 11 вересня, де зустрінеться з президентом РФ Володимиром Путіним та обговорить мирні зусилля, спрямовані на вирішення триваючої російсько-української війни", - йдеться у повідомленні.

За інформацією з індійського видання, Аджит Довал планує зустрітися з представниками країн БРІКС, які уже працюють над питаннями безпеки, під час свого візиту до Москви з 10 по 11 вересня. Основною темою обговорень стануть мирні зусилля, спрямовані на врегулювання конфлікту між РФ та Україною.

Також Довал планує провести двосторонні зустрічі з російськими та китайськими колегами, щоб продовжити розмови, розпочаті під час липневого саміту в Москві.

Нагадуємо, що 23 серпня прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді відвідав Україну, де зустрівся із президентом Володимиром Зеленським. Під час візиту було підписано чотири документи, що стосуються медицини, співпраці в аграрній галузі, гуманітарних відносин та культури.

Також була оприлюднена спільна заява України та Індії, в якій висловлено важливі аспекти співробітництва між двома країнами.

Джерело: Укрінформ


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua