Існує загроза масованих обстрілів Херсонщини: влада області зробила попередження .

Влада Херсонщини попереджує про обстріли
Влада Херсонщини попереджує про обстріли

Масовані обстріли можливі населених пунктів вздовж Дніпра

Завтра, 2 серпня, населені пункти, що знаходяться вздовж Дніпра, зокрема Херсон, можуть стати об'єктом масованих обстрілів. Таке попередження зробив голова Херсонської Обласної Воєнно-цивільної адміністрації Олександр Прокудін. Причиною цього є святкування дня ВДВ в Росії, коли росіяни, розчулася на символізмі, влаштовують такі напади.

Завтра, 2-го серпня, можливі масовані обстріли населених пунктів, що знаходяться вздовж Дніпра, у тому числі Херсона. Цього дня росіяни, схиблені на символізмі, святкують день ВДВ. Тому ймовірні ворожі терористичні атаки", - повідомив Прокудін.

Голова ОВА закликав мешканців Херсонської області залишатися вдома у завтрашній день та утримуватися від непотрібних переміщень та відвідування людних місць.

"У разі обстрілів, пройдіть до найближчого сховища або вуличного укриття. Бережіть себе", - додав Прокудін.

Нагадаємо, що вчора о 21:06 була оголошена повітряна тривога в деяких областях України та у місті Києві. Схід, південь та північ країни, а також Київ перекрилися червоним світлом. Телеграм-канали, які ведуть моніторинг, повідомляли про можливу загрозу балістики. Кілька хвилин після цього у Кропивницькому були почуті два вибухи.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua