Історик, працівник університету Грінченка. Згадаймо Антона Хаблова.

Історик, працівник університету Грінченка. Згадаймо Антона Хаблова
Історик, працівник університету Грінченка. Згадаймо Антона Хаблова

Кожен день українці вшановують пам'ять загиблих внаслідок російсько-української війни. Сьогодні ми згадаємо Антона Хаблова.

13 вересня 2024 року Антон Хаблов, випускник університету Грінченка і справжній грінченківець, загинув під час виконання бойового завдання. Про це повідомив Київський столичний університет імені Бориса Грінченка.

Ще у 2009 році Антон Хаблов став студентом історичного факультету і активно брав участь у студентських конкурсах і наукових конференціях. Він достойно представляв свою alma mater на Всеукраїнському рівні і був головою студентської ради Інституту суспільства. Пізніше він працював співробітником університетського відділу соціально-гуманітарної роботи.

Під час Революції гідності Хаблов був на Майдані разом зі студентами, і йому випала честь нести прапор університету. Він був не тільки викладачем історії, але й активною та ініціативною особистістю.

Після Революції Хаблов приєднався до Національної гвардії України і брав участь у Антитерористичній операції. По закінченні контракту він повернувся до університету, де працював у відділі кадрів до початку вторгнення.

Колеги з Київського столичного університету імені Бориса Грінченка написали про Хаблова:

"Він був мужнім, принциповим, відданим своїй справі. У нашій пам'яті він залишиться назавжди!"

13 вересня 2024 року Антон Хаблов загинув під час виконання бойового завдання.

Усі ми вшановуємо пам'ять усіх українців, які загинули в боротьбі за Батьківщину. Ми згадуємо загиблих внаслідок російських загарбників і вшановуємо їх світлу пам'ять під час загальнонаціональної хвилини мовчання.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua