Як оформити валютну картку Приватбанку онлайн.

Як оформити валютну картку Приватбанку онлайн
Як оформити валютну картку Приватбанку онлайн

ПриватБанк залишається одним з популярніших банків країни. Що й не дивно, адже цей банк не тільки надійний, але й надає найбільш лояльні кредити. Він же пропонує завести валютний рахунок. Саме тому часто постає питання, як оформити валютну картку в Приват24. Хоча є варіант і відвідати відділення банку, тоді і не доведеться переживати, як оформити валютну картку в ПриватБанку. Тоді за клієнта всю роботу зробить працівник банку. 

Розбираючись у тому, як оформити валютну картку ПриватБанку, потрібно розуміти й умови по тій чи іншій картці. Адже умови можуть різнитися. Також умови, як оформити валютну картку ПриватБанку онлайн, можуть бути різними для різних видів клієнтів. В цілому, нюансів, як отримати валютну картку ПриватБанку, дуже багато. Але розібратися, як правильно це зробити, вдасться всім. 

Як можна онлайн зробити пластик в ПриватБанку? 

як оформити валютну картку в приват24

Почнемо з того, що картки будь-якого банку краще мати в двох видах. Це зручно і більш практично. Наприклад, якщо відкрити картку в ПриватБанку, то можна отримати пластик, а через застосунок використовувати електронний вид картки. Тобто це не тільки зручно, але і в рази простіше. Мова йде як про дебетову, так і про кредитну картки. 

ПриватБанк пропонує просте і зручне рішення для тих, хто хоче оформити валютну картку. В цілому, у клієнта цього банку завжди є вибір: піти в реальне відділення банку або зробити все через інтернет. Обидва варіанти, якщо враховувати, що в країні війна, можуть бути зручними. 

Окрему увагу, звичайно, потрібно приділити валютним карткам. Адже їх також можна оформляти онлайн. Для початку, якщо все ж говорити про валютні картки, потрібно розуміти, кому такий пластик взагалі знадобиться. Ось їх основні переваги: 

  1. З такою карткою легше подорожувати. Валютна картка дозволяє уникнути необхідності конвертації гривень в долари або євро при оплаті товарів і послуг за кордоном.

  2. Також одразу через цю картку можна проводити міжнародні платежі. Такий плюс оцінять ті клієнти, які працюють з іноземцями. 

  3. Також через таку картку можна здійснювати покупки на різних сайтах. Наприклад, купувати косметику з-за кордону. З валютною карткою можна безпечно здійснювати покупки в іноземних інтернет-магазинах, не переплачуючи за конвертацію.

  4. Мати під рукою картку, на якій інша валюта, теж вигідно. Така картка дозволяє контролювати курси валют і вигідно обмінювати кошти.

В цілому, переваг більш ніж достатньо. 

як оформити валютну картку в приватбанку

Ще пару слів потрібно сказати про те, які взагалі картки можна отримати в ПриватБанку (саме валютні): 

  1. Visa або Mastercard в доларах США (USD).

  2. Visa або Mastercard в євро (EUR).

  3. Картка в британських фунтах (GBP) для тих, хто часто працює з Великобританією або подорожує по цій країні.

Кожна картка має свої умови, які потрібно дізнатися перед оформленням. А ще кожна з цих карт може відрізнятися і по тому, як її швидше оформити. Втім, є універсальний спосіб, тобто оформити картку онлайн. 

Чи варто заводити валютну картку в ПриватБанку? 

Ще трохи потрібно приділити тому, вигідно чи взагалі мати валютну картку саме від ПриватБанку. Адже такий варіант картки пропонують і інші банки України. 

як оформити валютну картку приватбанка

Які плюси мати валютну картку Привата: 

  1. Швидкий процес поповнення рахунку. Поповнити валютну картку можна як в банкоматах, так і через Приват24 з звичайної картки в гривнях.

  2. Високий рівень безпеки. ПриватБанк надає багатоуровневу захист операцій, що робить використання картки безпечним як в Україні, так і за кордоном.

  3. Курс для обміну в ПриватБанку теж досить вигідний, якщо порівнювати з іншими банками України. При оплаті товарів за кордоном або в інтернеті, банк пропонує конкурентоспроможні курси валют.

  4. Через таку картку клієнт ПриватБанку може отримати доступ до міжнародних платіжних систем. Картки працюють по всьому світу завдяки підтримці платіжних систем Visa та Mastercard.

Отже, причин, чому потрібно задуматися про оформлення такої картки більш ніж достатньо. 

Оформлення валютної картки ПриватБанка 

Слід зазначити, що якщо є можливість, то можна піти в реальне відділення банку і так оформити картку. Це найпростіший варіант. Другий варіант, який також підходить багатьом, це оформлення картки онлайн. 

як оформити валютну картку приватбанка онлайн

Отже, щоб це зробити, не виходячи з дому, необхідно зайти в Приват24. Для початку вам знадобиться увійти в систему Приват24. Якщо у вас ще немає облікового запису, необхідно зареєструватися. Зробити це можна на офіційному сайті privat24.ua або в мобільному додатку. Процес реєстрації займає кілька хвилин і вимагає підтвердження номера телефону.

Наступним кроком стане зайти в розділ оформлення нових карт. Після успішного входу в систему Приват24, перейдіть в розділ "Мої картки" або "Відкрити нову картку". У цьому розділі відображаються всі ваші поточні картки і надається можливість замовити нову.

Вже тут можна вибрати тип картки. Цей спосіб досить універсальний, чим також відрізняється застосунок ПриватБанку. В запропонованому списку знайдіть пункт "Валютна картка". Далі вам буде запропоновано вибрати валюту картки (долари США, євро або британські фунти) і тип картки (Visa або Mastercard).

Далі потрібно буде заповнити заявку. Так банк перевіряє всіх клієнтів. У заявці потрібно буде вказати свої дані, як ім'я, контактні дані і адреси. Коли всі поля будуть заповнені, потрібно підтвердити заявку. Зазвичай на обробку йде кілька хвилин. У деяких випадках банк може запитати додаткові документи для верифікації, особливо якщо ви вперше замовляєте валютну картку.

як отримати валютну картку приватбанка

Наступним кроком буде отримання картки. Після підтвердження заявки, якщо ви замовили віртуальну картку, вона одразу з'явиться у вашому застосунку Приват24. Віртуальна картка дозволяє одразу почати користуватися нею для онлайн-платежів. При бажанні можна залишити картку тільки в електронному вигляді, або ж почекати після затвердження заявки, коли реальну картку надішлють на пошту.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua