Як отримати кредитний ліміт у Приватбанку.

Як отримати кредитний ліміт у Приватбанку
Як отримати кредитний ліміт у Приватбанку

Приватбанк залишається одним із найпопулярніших банків в Україні з найбільшим числом клієнтів. Тому питання, як отримати кредитний ліміт у Приватбанку, більш ніж популярне. Досить часто кредитний ліміт у цьому банку встановлюють буквально всім клієнтам. Разом із цим Приват має свої обмеження на розмір ліміту. 

Питання, як отримати кредитний ліміт у Приваті, цікавить і нових клієнтів. Адже зазвичай такий ліміт встановлюють на основі історії платежів і обороту по картах користувача. У нових клієнтів таких опцій немає. Тому в цьому випадку подбати про те, як отримати кредитний ліміт Приватбанк, доведеться в окремому порядку. 

Кредитний ліміт Приватбанк як отримати? 

як отримати кредитний ліміт в приватбанку

Сразу слід сказати, що кредит і кредитний ліміт пусть і мають загальний знаменник, але є різними поняттями. Кредит є сумою, яку відразу видають під проценти, а ось ліміт видається на карту. З цієї карти клієнт може знімати кошти на свої потреби під окремі умови. 

Перед розбором кредитного ліміту, потрібно оцінити потенціал банку. Адже ПриватБанк є одним із найбільших банків України, пропонуючи клієнтам широкий спектр фінансових послуг. Тобто переваг у клієнтів Привата більш ніж достатньо. Одним із найбільш затребуваних продуктів є кредитний ліміт, який дозволяє використовувати кошти банку для покупок, оплати рахунків чи інших потреб. Саме кредитний ліміт досить часто приваблює нових клієнтів. 

кредит лиміт в привате

Крім цього варто врахувати, що кредитний ліміт визначає ще одну важливу опцію в Привате. Йдеться про оплату частинами. Це своєрідний кредит, який клієнт отримує за своїм лімітом, при цьому на відміну від кредиту, так багато він не переплачує. 

Якщо врахувати ще трохи теорії, то кредитний ліміт — це сума коштів, яку банк надає клієнту для використання понад його власні гроші на картковому рахунку. Клієнт може витрачати ці кошти в будь-який момент, а потім погашати заборгованість частинами або повністю в зазначені терміни. Кредитний ліміт також в майбутньому дозволить отримувати і більші кредити. Тобто такий ліміт стає частиною кредитної історії. 

Що хорошого в кредитному ліміті ПриватБанка

як отримати кредитний ліміт приватбанк

Зазвичай новим клієнтам Приват видає мінімальний ліміт. Це певний жест від банку, який показує довіру. Поступово, в міру того, як на основних картах відбувається оборот коштів, кредитний ліміт може зростати. Відбувається це максимально природно і поступово. Такий же ріст може бути, якщо клієнт бере кошти з ліміту і своєчасно їх віддає (платить проценти). 

Проте, перш ніж подати заявку на кредитний ліміт, варто ознайомитися з його основними перевагами:

  1. Зручність використання. Кредитний ліміт автоматично прив'язується до основної картки, і клієнт може використовувати його в будь-який момент.

  2. Безвідсотковий період. ПриватБанк пропонує пільговий період (зазвичай до 55 днів), протягом якого не нараховуються відсотки на використані кошти. Тобто за цей час клієнт може покласти назад недостающую суму і тоді з нього не будуть стягуватися відсотки за використання коштів. 

  3. Клієнти можуть погашати заборгованість частинами, що дозволяє розподіляти фінансову нагрузку.

  4. Усі операції з кредитним лімітом можна контролювати через мобільний додаток Приват24 або веб-версію сервісу. Це в цілому найбільша перевага Привата. 

кредитний ліміт приватбанк як отримати

Якщо розглядати кредитний ліміт у Привата, то варто врахувати всі його умови. З ними можна також ознайомитися в мобільному додатку. Для того щоб отримати кредитний ліміт у ПриватБанку, необхідно відповідати ряду вимог (якщо брати в цілому):

  1. Наявність активної карти ПриватБанка. Ліміт прив'язується до основної та чинної банківської картки, будь то дебетова чи кредитна картка.

  2. Кредитний ліміт надається громадянам України віком від 18 років.

  3. Банк перевіряє кредитну історію клієнта, оцінюючи його платоспроможність і надійність. Чим краща ваша кредитна історія, тим вищі шанси на отримання ліміту.

  4. ПриватБанк зазвичай вимагає підтвердження доходу для визначення суми доступного кредитного ліміту. Якщо ж є відповідний оборот між картами Привата, то підтверджень не треба. 

  5. Банк оцінює рівень доходів і витрат клієнта, щоб визначити суму кредиту, яку він зможе погашати без труднощів.

Тобто кількість умов мінімальне. 

Як подати заявку на кредитний ліміт?

подача на кредитний ліміт в Приватбанку

ПриватБанк пропонує кілька способів подачі заявки на кредитний ліміт, що робить процес зручним і швидким. Найпростішим способом буде скористатися додатком Приват24. Для цього потрібно увійти в систему, відкрити "Мої рахунки" або "Карти". Далі потрібно перейти  в розділ "Кредитний ліміт" і натиснути "Оформити ліміт". Після слід вказати бажану суму кредиту і чекати рішення банку. Можна і особисто відвідати відділення банку, щоб там оператор оформив заявку на кредитний ліміт. 


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua