Карта бойових дій в Україні станом на 23 жовтня 2024 року.

Карта бойових дій України 23.10.2024
Карта бойових дій України 23.10.2024

За останню добу на території України російські загарбники здійснили 70 авіаударів та скинули 122 КАБ. Вони також використали 718 дронів-камікадзе та провели понад 3200 обстрілів позицій наших військ і населених пунктів.

Останні новини війни в Україні

Протягом минулої доби відбулося 122 бойових зіткнень. Українські захисники продовжують непохитно давати відсіч противнику, який намагається просунутися в глибину нашої території. Генштаб ЗСУ повідомляє про це.

Новини з фронту

На Покровському напрямку було знищено 168 окупантів.

Харківський напрямок

Російські терористи штурмували позиції українських підрозділів у районі Вовчанська та Стариці чотири рази. ЗСУ ліквідували та поранили 72 загарбників і знищили бойову броньовану машину, дві артилерійські системи, 32 БпЛА, сім автомобілів та одну спеціальну техніку. Також пошкоджено дві артилерійські системи і чотири автомобілі ворога.

Куп’янський напрямок

Ворог провів 12 атак на позиції ЗСУ. Наших захисників вдалося відбити дев'ять атак поблизу Піщаного, Петропавлівки, Колісниківки та Лозової. Тривають три боїзіткнення.

Лиманський напрямок

Російські війська вчинили 14 атак на українських захисників у районах Греківки, Новомихайлівки, Тернів та Торського. Бої продовжуються біля Греківки та у районі Тернів.

Краматорський напрямок

Українські війська відбили спробу загарбників просунутися до населеного пункту Бондарне.

Покровський напрямок

Противник атакував українські позиції в районах Миролюбівки, Проміня, Лисівки та Селидове 40 разів. Силами оборони було відбито 34 штурмові дії, і шість боїзіткнень тривають надалі. Окупанти понесли значні втрати: 168 військовослужбовців убитими та 197 пораненими. Знищено танк, чотири бойові броньовані машини, три артилерійські системи, шість автомобілів та чотири мотоцикли. Також українські захисники завдали значних пошкоджень ще чотирьом артилерійським системам, трьом автомобілям і чотирьом бойовим броньованим машинам ворога.

Курахівський напрямок

Було зафіксовано 35 ворожих атак поблизу Гірника, Новодмитрівки, Гострого, Катеринівки та Антонівки. Наші захисники зупинили 21 з цих атак. Бої тривають у 14 локаціях.

Времівський напрямок

Противник десять разів штурмував передній край нашої оборони в напрямку Богоявленки та Великої Новосілки. Триває одна атака.

Оріхівський напрямок

Окупанти намагались просунутись на позиції українських військ у районі Роботиного, але їм цього не вдалося.

На Придніпровському напрямку

Силами оборони України було зупинено чотири спроби окупантів атакувати наші позиції.

На решті напрямків ситуація залишається без змін.

Генштаб відзначає бойову роботу воїнів 35-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Остроградського та 27-ї реактивної артилерійської бригади імені кошового отамана Петра Калнишевського. Вони отримали відзнаку за свою ефективну роботу на полі бою.

Нагадаємо, що триває 973-й день повномасштабної війни в Україні.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua