Командир спецпідрозділу Kraken розповів, який Буданов насправді.

Командир спецпідрозділу Kraken розповів про Буданова
Командир спецпідрозділу Kraken розповів про Буданова

Головний розвідник Міноборони - звичайна і народна людина

У інтерв'ю для Online.UA командир саперної служби спецпідрозділу Kraken під нікнеймом Вікінг розповів про Кирила Буданова, голову Головного управління розвідки МОУ. Він стверджує, що Буданов, на відміну від інших розвідників, є простою і доступною для людей особистістю.

Запитаний про стиль поведінки Буданова, Вікінг сказав: "Це максимально народна, зрозуміла людина."

Щодо його манери поведінки, Шкірков додав, що головний розвідник дуже стриманий і більше слухає, ніж говорить. "Він розуміє важливість своїх слів", - сказав військовий.

Варто згадати, що Буданов очолив місію з визволення Вовчанського агрегатного заводу, де було заарештовано російські сили.

Крім того, керівник Головного управління розвідки був також отримав відзнаку за свій внесок у боротьбу з російськими окупантами.

Нещодавно в мережі з'явилося фото, на якому Буданов був помічений в супермаркеті з візком для продуктів. Це призвело до чуток про можливе звільнення його з посади голови ГУР, хоча ця інформація ще не була офіційно підтверджена.

Прес-служба Збройних сил повідомила, що Буданов, після звільнення заводу, продовжує інспектування бойових позицій спецпідрозділів ГУР на Харківщині.

Варто зазначити, що інформація про можливе призначення Буданова на посаду президента України з підтримкою ЦРУ була спростована українськими журналістами.

Також, за словами Буданова, українські безпілотні системи, над розвитком яких працюють фахівці, вже здатні атакувати цілі в Росії на відстані до 1800 кілометрів.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua