Кожні 2-3 тижні: Зеленський анонсував регулярну військову допомогу від США.

Військові військові України отримуватимуть регулярну допомогу
Військові військові України отримуватимуть регулярну допомогу

Президент України Володимир Зеленський розповів українським ЗМІ про зміцнення співпраці з США та наближення України до НАТО. Згідно з його словами, Україна досягла домовленості з США щодо регулярного надання пакетів допомоги.

"Ми будемо отримувати раз на два-три тижні пакети посилення армії. Деталей не буду говорити. Пакети, я думаю, будуть великі від пів мільярда до 750 млн доларів. Це щоб у найближчі місяці - жовтень-грудень - максимально посилити Україну", - зазначив глава держави.

Зеленський також повідомив, що очікує візиту команди Білого дому в Україну найближчим часом. Він наголосив на необхідності відповідей від США щодо запрошення України до НАТО та посилення української армії.

Президент підкреслив, що Україна наразі наближається до НАТО, особливо завдяки підтримці США. Однак він зазначив, що деякі країни-лідери ще залишаються скептичними і не готові закривати двері з РФ повністю.

Зеленський також розповів про успіхи у співпраці з європейськими партнерами. Він оголосив, що українська бригада "Анна Київська", навчена Францією, буде готова до листопада. "Франція випереджає інші країни в посилень бригад", - зазначив президент.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua