Криптобіржа Binance почала радити своїм користувачам використовувати український криптогаманець Trustee Plus.

Бінасе починає радити користувачам Trustee Plus
Бінасе починає радити користувачам Trustee Plus

Українська криптоспільнота отримала важливу новину від криптобіржі Binance. Вона оголосила про партнерство з криптогаманцем Trustee Plus, який дозволяє своїм користувачам випускати власні віртуальні банківські картки. Це співпраця розширить фінансову свободу користувачів Binance в Центральній та Східній Європі.

Регіональний керівник Binance Кирило Хом’яков відзначив, що це партнерство є каталізатором у просуванні місії компанії, яка полягає у прийнятті криптовалют і розширенні фінансової свободи.

Trustee Plus є дуже популярним серед користувачів, що підтверджується десятками тисяч завантажень додатку з App Store та Google Play. Додаток дозволяє автоматично конвертувати криптовалюти в місцеву валюту для оплати товарів і послуг. Користувачі можуть поповнювати баланс Trustee Plus з аккаунтів Binance без необхідності оновлення додатку.

CEO Trustee Plus Вадим Груша зауважив, що щоденно отримує вдячність від людей за спрощення фінансових відносин і можливість швидко допомагати. Для користувачів Binance випуск платіжної картки Trustee Plus доступний зі знижкою 50%.

Додаток Trustee Plus є зручним інструментом для купівлі, зберігання і обміну цифрових активів. За його допомогою українці можуть дізнатися, як купити біткоїн і де безпечно зберігати свої заощадження. Крім того, Trustee Plus пропонує віртуальну картку для розрахунків криптовалютами в магазинах, ресторанах та інших місцях.

Що важливо знати?

Trustee Plus - криптогаманець з вбудованою платіжною карткою, створений командою Trustee в 2022 році. Наразі налічує більше 150 000 користувачів.

Binance Pay - це функція оплати криптовалютою між користувачами Binance. Вона дозволяє витрачати криптовалюти на реальні товари і послуги без комісій.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua