Кубок Девіса: став відомий наступний суперник збірної України з тенісу.

Кубок Девіса: афішу збірної України з тенісу
Кубок Девіса: афішу збірної України з тенісу

Україна грає з Тунісом у Кубку Девіса

Сьогодні, 7 жовтня, визначився наступний суперник збірної України з тенісу у Кубку Девіса. Україна зіграє проти збірної Тунісу у плей-оф Першої Світової групи. Гра відбудеться 31 січня-1 лютого або 1-2 лютого 2025 року, і буде проходити в Тунісі. Це перший раз, коли Україна зустрінеться з командою Тунісу у Кубку Девіса.

Нагадаємо, що в попередньому матчі наша збірна програла Ізраїлю з рахунком 1-3. Гра відбулася в Ларнаці (Кіпр), без глядачів з причини заходів безпеки.

Людмила Кіченок покращила національний рекорд

Українська тенісистка Людмила Кіченок покращила національний рекорд у рейтингу WTA. Це сталося після оновлення рейтингів, яке відбулося 23 вересня. На початку вересня Людмила покращила національний рекорд у парному розряді після перемоги на US Open. Вона піднялася на п'яте місце у світовому рейтингу. Через два тижні Людмила знову покращила національний рекорд, ставши третьою в світовому рейтингу. Вона випередила Габріелу Дабровські та Елізу Мертенс, яка втратила три позиції. Крім того, Людмила також повторила рекорд України в усіх світових рейтингах, який раніше утримувала Еліна Світоліна.

Загалом, всього три українські тенісисти підіймалися в топ-5 світових рейтингів WTA та ATP. У 1994 році Андрій Медведєв посів четверте місце серед чоловіків.

Людмила Кіченок - 32-річна українська тенісистка з Дніпра. Вона перемогла в 11 парних турнірах WTA, п'ять з яких виграла з Єленою Остапенко. Людмила також стала чемпіонкою двох Гренд Слемів: парного US Open-2024 та міксту Вімблдону в 2023 році. У цьому сезоні вона виграла три турніри: в Істборні, Брісбені і Нью-Йорку.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua