Легенда збірної Мексики з футболу звинувачується у спробі зґвалтування зведеної сестри.

Легенда збірної Мексики та зведена сестра
Легенда збірної Мексики та зведена сестра

Ексгравець збірної Мексики Куаутемок Бланко є фігурантом судового позову, в якому його звинувачують у спробі зґвалтування. Потерпілою є його зведена сестра, яка на той час працювала у Секретаріаті економічного розвитку та праці. Зазначається, що Бланко загрожував їй зняттям з посади, якщо вона піде на суд.

Звинувачення проти відомого мексиканського футболіста

Куаутемок Бланко, колишній гравець збірної Мексики, став фігурантом судового процесу, в якому йому висувають звинувачення у спробі зґвалтування. Потерпілою є його зведена сестра, яка працювала у Секретаріаті економічного розвитку та праці. За даними, Бланко загрожував їй втратою роботи, якщо вона піде на суд.

Багаторазовий рекордсмен збірної Мексики

Куаутемок Бланко є відомим футболістом збірної Мексики, який провів 119 матчів і забив 38 голів, що робить його третім найкращим гравцем в історії команди. Він також отримав нагороди ФІФА, що робить його єдиним мексиканським футболістом з такими досягненнями. Успішна кар'єра Бланко займає як клубний, так і збірний рівень.

Затримання титулованого армрестлера

У Росії було затримано Костянтина Рабіновича, відомого армрестлера, якого підозрюють у злочинах проти шести неповнолітніх осіб. Рабінович є спортсменом і президентом Федерації армрестлінгу міського округу Шатура. Він отримав нагороду за заслуги перед місцевим округом.

Посилення захисту дітей

Також в Росії затримали тренера з плавання, підозрюваного у зґвалтуванні дівчини з інвалідністю. Цей випадок підкреслює необхідність посилення захисту дітей від можливих злочинів.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua