Луцьк: росіяни пошкодили багатоповерхівки та інфраструктуру (фото).

Пошкоджені багатоповерхівки та інфраструктура в Луцьку
Пошкоджені багатоповерхівки та інфраструктура в Луцьку

Вибухи у Луцьку: є загибла та пошкодження будинків

Уранці 26 серпня, під час повітряної тривоги, у декількох мікрорайонах Луцька сталися вибухи. За інформацією, одна людина загинула, а два житлові будинки отримали пошкодження.

Близько 8:30 ранку, у багатоповерховому житловому будинку на одному з проспектів міста сталося попадання. Це призвело до пошкодження будівлі та майна громадян.

Рятувальники швидко загасили пожежу та негайно здійснили заходи щодо рятування мешканців та їх евакуації до безпечного місця.

Незабаром після цього, орієнтовно 8:50 ранку, у місті сталися ще вибухи. За даними на дев'яту ранку, міський голова Поліщук повідомив, що крім багатоповерхівки в обласному центрі, також пошкоджено інші об'єкти і загинула одна людина.

Орієнтовно о 10:00 ранку, ще один житловий будинок в обласному центрі постраждав від ворожого нападу.

«На жаль, ми маємо одного постраждалого. Інші деталі уточнюються. Усі необхідні служби вже присутні на місці події», - розповів голова ОВА Юрій Погуляйко.

Атаки на Україну: вибухи і ракети

Нагадаємо, о 3:08 в Києві спрацювали сигнали повітряної тривоги. Влада повідомила про наявність руху ворожих безпілотних літальних апаратів. Захисні сили працювали над їх нейтралізацією.

Крім того, о 5:58 у столиці знову залився звук сирен. Повітряну тривогу оголосили через загрозу від безпілотників та ракет. Під час ранкової атаки російських військ в Києві сталися послідовні вибухи.

Російські загарбники знову атакували Україну за допомогою ракет і безпілотників. У різних областях країни зафіксували численні вибухи.

Наприклад, російські атаки на Полтавську область призвели до пошкоджень промислового об'єкту. Крім того, повідомляється про п'ятьох постраждалих.

Також, у південно-східній частині Польщі підняли авіацію через загрозу від російських ракет, що знаходяться на заході України.

Як повідомлялося, 26 серпня безпілотники атакували Саратовську область. За словами губернатора Романа Бусаргіна, протиповітряна оборона знищила дрони, але уламки потрапили в будинки Саратова та Енгельса.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua