«Метінвест» розширює виробництво для армії: нові бункери та мінні трали на фронті (фото).

Нові бункери та мінні трали
Нові бункери та мінні трали

Метінвест розширює виробництво оборонної продукції для ЗСУ

Компанія "Метінвест" розширила асортимент оборонної продукції для Збройних Сил України під час війни. З початку вторгнення у 2022 році, компанія почала виготовляти сталеві пластини, необхідні для виробництва бронежилетів на фронті. Далі "Метінвест" розпочав виробництво бронежилетів високого рівня захисту, протитанкових їжаків, польових пічок, скоб для будівництва захисних споруд, бронезахисту для автомобілів та пристроїв для захисту від дронів-камікадзе.

У 2023 році компанія розпочала виробництво протимінних тралив та підземних бункерів для швидкого створення оборонних позицій. "Метінвест" також виготовляє підземні бункери з хвилястої сталі для нових ліній оборони. Крім того, компанія розробляє укриття для командних пунктів, які забезпечують безперервне керівництво військовими діями у безпечних умовах.

За словами оперативного директора "Метінвесту" Олександра Мироненка, ці пункти є потрібні для координації дій на лінії фронту. Виробництво оборонної продукції стикається з проблемою нестачі людських ресурсів, тому компанія закликає до залучення приватних компаній у цю сферу.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua