"Ми так сумуємо за вами": Джаред Лето обурив українців обіцянкою повернутися до Москви.

Джаред Лето засмучує непоганим задумом
Джаред Лето засмучує непоганим задумом

Американський актор і музикант Джаред Лето, лідер рок-гурту Thirty Seconds to Mars, викликав гнів своїх шанувальників під час концерту в Белграді 11 жовтня. Співак висловив бажання виступити в Росії після закінчення війни в Україні. На відео, що поширюється в соціальних мережах, видно, як Лето звертається до публіки і говорить про свої майбутні виступи в Сербії, Санкт-Петербурзі та Москві.

Лето також згадав про Київ та запропонував організувати вечірку для своїх фанатів. Але ця заява викликала негативну реакцію серед українських шанувальників, які звинувачують актора в применшенні серйозності війни та ігноруванні підтримки агресії Росії проти України. Варто відзначити, що на початку вторгнення Росії в Україну в березні 2022 року Лето підтримував Україну і активно її підтримував у своїх виступах і на прямому ефірі на Instagram.

Гурт Thirty Seconds to Mars недавно розпочав свій перший гастрольний тур за останні 5 років у Буенос-Айресі в березні 2024 року. Гурт відомий хітами, такими як "The Kill", "Closer To The Edge" та "Kings and Queens".


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua