На Буковині нетверезий священник влаштував ДТП та побив поліцейську (фото).

Нетверезий священик в ДТП
Нетверезий священик в ДТП

У Чернівецькій області було затримано священнослужителя, який спочатку скоїв ДТП, а потім напав на патрульну поліцейську. Тест на алкоголь показав, що в крові водія було перевищення норми майже у 10 разів. Про це повідомляє поліція Чернівецької області.

Аварія сталася в селі Мольниця. Після зіткнення з дорожнім стовпом, водій вантажівки втік на цій же машині.

Поліція отримала повідомлення про ДТП і розпочала пошук транспортного засобу та водія. В результаті спільних зусиль патрульних поліцейських та працівників відділення поліції у Герці Чернівецького району вдалося зупинити розшукувану вантажівку "Камаз".

В ході розмови з водієм, якому були помічені ознаки сп'яніння, поліція запропонувала йому пройти тест на місці. Результат тесту показав, що водій мав 1,94 проміле алкоголю в крові.

Під час складання адміністративного протоколу водій став агресивним і напав на патрульну поліцейську, завдавши їй тілесних ушкоджень і намагаючись взяти зброю. Поліцейську було доставлено до лікарні.

Раніше було повідомлено, що священик Московської церкви у Мукачеві в'їхав у будинок. Під час зустрічі з правоохоронцями він лаявся і кричав на патрульних.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua