На Донеччині під російський обстріл потрапила шахта: є загиблі.

Обстріл шахти на Донеччині. Загиблі.
Обстріл шахти на Донеччині. Загиблі.

Пожежа в шахті через обстріл: загибли двоє працівників

Сьогодні, 22 вересня, внаслідок обстрілу російською стороною території шахти виникла пожежа. У результаті цієї трагічної події загинуло двоє працівників. Про це інформує Міненерго.

«Через обстріл території шахти виникла пожежа, продукти горіння в шахту не потрапляли. На момент інциденту в шахті перебував 371 працівник, всіх вивели на поверхню. Пожежу ліквідували. Під час огляду будівель виявили загиблими дві працівниці, ще одну постраждалу доставили до лікарні», - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, що у Полтавській області стався нічний наїзд російського безпілотника, який призвів до пожежі на території підстанції та відключення підстанції та споживачів від електромережі.

«Уночі ворог атакував Полтавщину безпілотником. Є пошкодження енергетичної інфраструктури в одному районі області. Внаслідок цього без електрики залишилися 56 домашніх та 30 корпоративних споживачів. Відповідні спеціалісти вже працюють над відновленням електропостачання для населення. Ситуація під контролем», - зауважив Філіп Пронін.

Також ввечері та вночі Росія атакувала Нікопольщину, внаслідок чого постраждала дитина.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua