На Київщині майже 400 рятувальників борються з пожежею на відкритій території (фото).

Рятувальники тушать пожежу на відкритій території
Рятувальники тушать пожежу на відкритій території

У Київській області триває припинення поширення пожежі на відкритій території.

За інформацією ДСНС, наразі на місці працюють 399 рятувальників та 103 одиниці техніки, які були залучені з різних куточків України. До цього також було залучено 17 одиниць техніки від лісового господарства. У зв'язку зі сильним вітром, пожежа швидко поширюється на нові ділянки. Для забезпечення припинення поширення пожежі використовуються п'ять одиниць важкої інженерної техніки, таких як бульдозери, трактори та важкі тягачі.

Крім того, проводиться постійне обстеження території радіаційно-хімічними фахівцями. За словами рятувальників, радіаційний фон залишається у нормі.

Нагадаємо, що пожежу в Київській області вдалось загасити. Вона охопила територію в Чорнобильській зоні площею 421 га. Рятувальники подолали вогонь, який горів на місцевості.

Для припинення поширення вогню було залучено 130 рятувальників та 37 одиниць техніки від ДСНС, а також сім одиниць техніки від лісового господарства.

Усім відомо, що на Київщині виникли пожежі на торфовищах. ДСНС повідомляє про три осередки загоряння торфу в цій області. Для припинення поширення пожежі було залучено 75 пожежників та 21 одиницю техніки.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua