На одній із вулиць Кропивницького припинено вивіз сміття через курйозну причину.

На вулиці Кропивницького припинено вивіз сміття
На вулиці Кропивницького припинено вивіз сміття

Компанія "Екостайл" у Кропивницькому припинила обслуговування контейнерного майданчика на вулиці Полтавській через погрози та блокування з боку безхатьків.

Раніше сміття вивозилося щодня, але з 24 вересня екіпажі перестали працювати на цій ділянці через конфлікти з безхатьками.

Погрози і блокування виїзду вантажівок від членів безпритульних громад стали причиною конфлікту, який escal яскравій після відкриття пункту прийому вторинної сировини в серпні цього року, що знаходиться в непосредственной близости від майданчика.

Компанія зверталася до поліції декілька разів, проте правоохоронці відмовились втручатися, стверджуючи, що ці питання повинна вирішувати служба благоустрою. Офіційні заяви про це були подані до поліції та міськради.

Відповідь поліції на звернення компанії отримала 25 вересня, і зараз проводиться перевірка.

Роказники створення інформаційної мережі РФ

Росія зіткнулася з тим, що в українців на окупованих територіях відбувається відмова в співпраці з колабораторами. Це призвело до початку створення Кремлем своєї власної інформаційної мережі, в якій залучаються безпритульні особи.

Нагадаємо, міська влада Сан-Франциско, Каліфорнія, розпочала боротьбу з безпритульністю і випускає безкоштовні квитки на автобуси в один кінець.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua