На з’їзді Демпартії США висловили переконання, що Гарріс підтримуватиме Україну.

На з’їзді Демпартії США
На з’їзді Демпартії США

Сенатор Марк Келлі заявив, що Камала Гарріс завжди підтримує Україну та НАТО. Він також зазначив, що Володимир Путін перевіряє сильність Америки, але Дональд Трамп пропонує Росії робити все, що вони хочуть. Келлі наголосив, що Гарріс завжди підтримує Америку, НАТО, Україну та український народ. Крім того, вона розслідувала втручання Росії в вибори.

Леон Панетта нагадав про наказ щодо нейтралізації ватажка Аль-Каїди Усами Бен Ладена та заявив, що Трамп кинув би союзників та ізолював Америку. Він переконаний, що допустити тираніям, як Путін, робити все, що їм заманеться, нерозумно та небезпечно. За його словами, Гарріс працювала з президентом Зеленським для захисту України, оскільки вона розуміє, що захист демократії і України є захистом американської демократії.

Колишній конгресмен Адам Кінзінґер охарактеризував Трампа як слабу та невірну людину. Він вважає, що Трамп видає себе за жертву, але насправді не є справжньою сильною особою. Крім того, Кінзінґер засудив підтримку Трампа з боку його партійців, питаючи, як партія, яка заявляє про свободу, може підтримувати тиранію в Україні і висувати кандидатом людину, яка прихильна до Путіна.

Джерело: Укрінформ


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua