"Національний кешбек" можуть розширити ще одну категорію товарів.

Ще одна категорія товарів до національного кешбеку
Ще одна категорія товарів до національного кешбеку

Міністерство культури, Комітет Верховної Ради з гуманітарної та інформаційної політики та Український інститут книги пропонують розширити програму "Національний кешбек" і включити до неї книги та послуги книгарень.

У тестовому режимі на один місяць стартувала бета-версія програми "Національний кешбек". Участь в ній можуть брати покупці зі спеціальною карткою. Купуючи товари українського виробництва в магазинах, що беруть участь в програмі, покупцям повертається до 10% вартості на картку.

Проте, програма не передбачає послуг розповсюджувачів книговидавничої продукції, тому гроші з кешбеку неможливо використати для покупки готових книг. Мінкультура зазначила, що в рамках програми "Підтримка" найбільше грошей українці витратили на книги.

Отримані гроші можна використовувати на оплату комунальних послуг, проїзду в громадському транспорті, медичних послуг, послуг зв'язку, спортивних занять і походів у кіно. Також, зібрані кошти можна використати для підтримки української армії або інвестування у військові облігації.

ПриватБанк також запустив кешбек-програму "Зроблено в Україні".


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua