Нафтогаз розкрив несподівану небезпеку для власників газових казанів.

Небезпека для власників газових казанів
Небезпека для власників газових казанів

Нафтогаз України закликає власників газових котлів провести перевірку

Газопостачальна компанія НАК "Нафтогаз України" закликала всіх власників газових котлів не чекати на перші морози, а терміново провести перевірку своїх приладів. Про це повідомила прес-служба компанії.

Щоб зустріти зиму у всеозброєнні та забезпечити тепло та затишок у вашому будинку, компанія "Нафтогаз" рекомендує власникам газових котлів завчасно підготувати опалювальне обладнання до холодного сезону.

"Регулярні перевірки можуть запобігти серйозним несправностям дорогого обладнання та допоможуть уникнути багатьох побутових неприємностей", - підкреслили в Нафтогаз.

Зокрема, професійне обслуговування обладнання збільшує термін його служби вдвічі та значно підвищує ефективність роботи. Після якісної очистки котел споживає на 15-17% менше палива, а правильно налаштовані прилади термоконтролю допомагають скоротити витрати газу на 15-35%. Це суттєва економія для сімейного бюджету.

Своєчасна діагностика запобігає серйозним поломкам дорогого обладнання та допомагає уникнути неприємних побутових ситуацій. Саме тому так важливо заздалегідь готуватися до опалювального сезону та довіряти перевірку та профілактику газового котла лише кваліфікованим фахівцям.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua