Нафтогаз терміново звернувся до українців щодо оплати за газ у серпні.

Оплата газу у серпні обов'язкова!
Оплата газу у серпні обов'язкова!

Нафтогаз України закликає споживачів вчасно оплачувати газ

Компанія "Нафтогаз України" нагадує своїм клієнтам, що їм необхідно вчасно оплатити за спожитий газ до 25 серпня 2024 року. Крім цього, компанія закликає споживачів підписатися на їхні інформаційні ресурси для отримання актуальних пропозицій та важливих дат.

"Нафтогаз України" заявляє, що ціна на газ для населення залишиться стабільною до 30 квітня 2025 року. Компанія підкреслює важливість стабільної ситуації навіть у складних умовах і підтверджує свої зобов'язання перед споживачами.

Для осіб, які стикнулися зміною власника домогосподарства, "Нафтогаз" надає докладні інструкції щодо необхідних документів. Для оновлення особового рахунку потрібно подати заяву-приєднання, ІПН власника, документ про право власності та копію паспорта. Якщо є співвласники, то потрібна письмова згода всіх осіб.

Компанія пропонує кілька способів подання документів: електронною поштою, звичайною поштою або особисто в одному з відділень своїх партнерів, зокрема в банку "ПУМБ". Адреси центрів обслуговування доступні на офіційному сайті "Нафтогаз України".


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua