Найближчим часом більшість аеродромів РФ будуть під ударами українських ракет - експерт.

Аеродроми РФ під ударами українських ракет
Аеродроми РФ під ударами українських ракет

Експерт у сфері авіації, директор компанії з виробництва радіоелектронних засобів Анатолій Храпчинський повідомив, що Україна може створювати та випускати ракети з дальністю політів до 500 км. Він також зазначив, що вся сфера ракетних технологій спадщина Радянського Союзу знаходиться саме в Україні. Але, на відміну від Росії, Україна активно розвиває власну ракетну програму та незабаром зможе атакувати російські аеродроми та стратегічні об'єкти.

Храпчинський надав велику увагу розвитку українського військово-промислового комплексу, називаючи Ізраїль та Корею прикладами країн, які активно розвивають свої виробництва зброї, щоб мати можливість захищати себе та атакувати інші країни без зовнішнього дозволу. Він також назвав декілька українських компаній, які можуть займатися розробкою нових ракет.

Проте, для успішного розвитку цієї галузі, важлива політична воля та створення сприятливих економічних умов. Необхідно спростити процес виробництва та створити комфортні умови для роботи компаній, які підтримують українські сили оборони.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua