Найінтенсивніші бої на Курахівському та Покровському напрямках, - Генштаб.

Бої на Курахівському і Покровському напрямках
Бої на Курахівському і Покровському напрямках

Активні бойові дії на фронті

За інформацією Генерального штабу Збройних Сил України, станом на 16:00 03 вересня 2024 року, українські сили оборони зафіксували 118 ворожих атак. Найінтенсивніші бої відбуваються на напрямках Курахівському та Покровському, де майже половина атак мала місце.

На Харківському напрямку російські війська двічі штурмували позиції українських підрозділів поблизу Вовчанська. Бої продовжуються. На Куп'янському напрямку було відбито чотири атаки противника біля Глушківки, Синьківки та Берестового.

Лиманський напрямок є гарячою точкою, де вже вдалося відбити 8 з 16 ворожих атак. Бої тривають у районах Твердохлібового, Дружелюбівки, Новосадового, Греківки, Невського, Торського та Тернів.

На Сіверському напрямку усі три атаки противника біля Верхньокам'янського, Виїмки та Спірного були успішно відбиті українськими захисниками.

Краматорський напрямок постраждав від чотирьох штурмових дій противника біля Андріївки та Часового Яру, з активним використанням авіації. На Торецькому напрямку було відбито сім ворожих атак поблизу Неліпівки та Торецька.

Найбільша кількість боїв зафіксована на Курахівському напрямку - 37 атак. Особливо напружені бої тривають в районах Української, Костянтинівки і Георгіївки.

На Покровському напрямку зафіксовано 31 спробу атаки, з яких 21 вже вдалося відбити. Найжорстокіші бої тривають біля Новогродівки і Михайлівки.

Противник продовжує обстріли прикордонних районів Сумщини та Чернігівщини, а також наносить авіаудари по різних населених пунктах вздовж лінії фронту.

Українські захисники продовжують стримувати тисячник противника і відстоювати свої позиції на всіх напрямках.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua