Наймолодший – однорічний хлопчик: стало відомо, хто постраждав від російського авіаудару по Харкову.

Однорічний хлопчик, поранений від авіаудару
Однорічний хлопчик, поранений від авіаудару

Жінка зникла після удару російським КАБом по багатоповерхівці в Харкові

У Харкові 94-річна жінка зникла безвісти після удару російським КАБом по її будинку. За інформацією поліції, жінка перебувала вдома сама, коли стався вибух. Родичі знаходилися в магазині. Вона не може самостійно ходити і проживає на 10-му поверсі. Поліція розпочала пошуки жінки і вже зібрала зразки ДНК її доньки.

Також було повідомлено, що в результаті удару постраждали троє дітей та 32 дорослих. Одній дівчинці отримала поранення руки, хлопцеві - у живіт і грудну клітку, іншому хлопчику - черепно-мозкова травма та поранення в результаті вибуху.

Вибухотехніки встановили, що російський ворог використав авіабомбу КАБ-250 проти житлового будинку. Президент Зеленський також повідомив, що під завалами будинку є люди.

Удар російськими авіабомбами по Харкову стався 15 вересня. Внаслідок вибуху в будинку виникла пожежа. Кількість постраждалих становить 41 особу, з них четверо дітей.

Також був здійснений ракетний удар по Одеському району, у результаті якого загинула пара, а ще одна жінка отримала поранення.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua