Насуваються холоди: синоптик Діденко попередила, коли зміниться погода.

Синоптик Діденко передбачає зміну погоди
Синоптик Діденко передбачає зміну погоди

Історики та культурологи стверджують, що автентичний дух Національної гвардії зник з початку XX століття. Саме тому виникає потреба оновити його та відновити цінності, на яких грунтується військова сила. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський у ході промови на урочистостях з нагоди Дня внутрішніх військ.

Зеленський зазначив, що Національна гвардія України повинна бути сильною та професійною структурою, яка може забезпечити безпеку інтересів країни та громадян. Він наголосив, що кожен військовослужбовець повинен розуміти важливість своєї ролі і бути готовим захищати Україну у будь-який момент.

Я впевнений, що ми зможемо оновити дух Національної гвардії, якщо дамо їй можливість розвиватися, покращуватися та забезпечимо належні умови для служби. Наша країна заслуговує на сильну та професійну Національну гвардію, - заявив Зеленський.

Президент також наголосив, що запровадження військової служби за контрактом є одним із пріоритетів його адміністрації. Він зазначив, що вже понад 5 тисяч військовослужбовців Національної гвардії здійснили перехід на контрактну службу, що свідчить про їхню професійність та готовність захищати Україну.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua