Навіщо Гройсман зустрічався з бароном Ротшильдом.

Зустріч Гройсмана з бароном Ротшильдом
Зустріч Гройсмана з бароном Ротшильдом

У літі 2017 року прем'єр-міністр України Володимир Гройсман відвідав Лондон у рамках робочого візиту. Він зустрівся з прем'єр-міністром Терезою Мей та представниками бізнес-спільноти.

За повідомленнями ЗМІ, Гройсман взяв участь у конференції, присвяченій реформам в Україні.

Проте, візит українського прем'єр-міністра не обмежився цими заходами. Він також зустрівся приватно з бароном Натаніелем Джейкобом Ротшильдом.

Зустріч відбулася в клубі "5 Hertford Street" у Лондоні, куди є доступ лише для членів або за запрошенням. У клубі зазвичай бувають еліта, мільйонери та представники королівської родини.

Ротшильди проявляють інтерес до України через компанії "Рошен" і "Приватбанк", а також відстежують закони про земельні ресурси.

Прес-служба Гройсмана не розголошувала деталі зустрічі, обмежившись звітами про економічні інвестиційні переговори.

Після президентських виборів, Порошенко найняв компанію "Rothschild & ICU" для продажу своїх активів. Він також передав частку у "Рошені" до офшору, яким керує "Rothschild Trust".

Ротшильди також мають інтереси в українському банківському секторі, зокрема в "Приватбанку". Весною 2017 року "Приватбанк" оголосив про переговори з компанією "Rothschild & Co" щодо реструктуризації кредитів колишніх власників.

Україні доведеться виплатити борги Ротшильдам, і, ймовірно, земельні ресурси стануть її єдиним товаром.

Таким чином, українське суспільство скоро дізнається деталі угод з найбагатшими людьми світу.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua