Назвали день тижня, коли пари сваряться найчастіше.

Тиждень парів на фото
Тиждень парів на фото

Згідно з результатами недавнього дослідження, пари, які закохані одне в одного, часто сваряться. За рік вони проводять близько 312 сварок, що фактично означає сварки щодня. Найбільш поширеним часом для конфліктів є період з 18:00 до 20:00 у четвер, а найбільше сварок виникає ванній кімнаті або на кухні.

Неясно, чому саме цей час та день тижня стали основними для сварок, дослідники не розкрили цю причину. Однак було встановлено декілька факторів, які часто призводять до сварок. Зазвичай конфлікти починаються через відхилення в звичках одного з партнерів, які включають щетину в раковині, мокрі рушники на підлозі, крихти в ліжку або розкидані шкарпетки.

Цікавою є інша статистика, яка показує, що 20% пар також розмірковують про розлучення через невідповідність побутових звичок. У більшості випадків, погані звички дратують жінок, але саме чоловіки серйозно задумуються про завершення відносин через побутові проблеми, особливо коли негативне ставлення проявляється до їхньої роботи по дому. Проте цікаво, що вісім із десяти людей більш схильні до прибирання поза своєю чергою, ніж до підтримання чистоти для збереження взаємин.

Реальність полягає в тому, що немає ідеальних пар, в яких гармонія триває до кінця життя. З роками зникає злагода і на її місце починаються суперечки через незначні нюанси. Почуття охолоджуються, і це може призвести до розлучення.

Є деякі ознаки, які свідчать про те, що одна із пари більше не хоче продовжувати відносини, але не знає, як це повідомити. Наприклад, він докоряє вам і робить зауваження на протязі більшості ситуацій. Ви можете помітити, що раніше вам приносили компліменти, виражали почуття або жартували натхненно, а тепер ваш партнер незадоволений практично будь-яким аспектом вашої особистості, включаючи ті, які раніше його захоплювали.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua