Названо одне з найкрасивіших місць на планеті.

Один з найкрасивіших краєв у світі
Один з найкрасивіших краєв у світі

Тоберморі: прихована перлина на заході Шотландії

Тоберморі - це місце, де час рухається повільніше, а шум міста пропадає на тлі шепоту вітру і криків чайок. Ця прихована перлина на заході Шотландії має яскраві будиночки, що стоять біля смарагдової бухти, а гори гордо піднімаються до неба, огорнуті легкою пеленою туману. Про це повідомляє видання Express.

Це містечко знаходиться на острові Мале у північно-східній частині Шотландії.

Тоберморі відомий не тільки своїми захоплюючими пейзажами, але й можливістю спостерігати за китами і дельфінами. Коли ви побачите Тоберморі, ви одразу помітите яскраві будівлі на березі тихої бухти і непорушену природу. Кожен день з міста відправляються човни, щоб забрати людей, які хочуть побачити дельфінів, тюленів і навіть китів. Тривалість таких поїздок може бути від однієї години до семи днів.

Тоберморі не тільки пропонує природу для любителів дикої природи, але також розваги для всіх. Тут є багато магазинів, де продають шоколад, мед, мило та книги. Ви також можете пообідати в ресторанах і кав'ярнях. На головній вулиці є готелі та гостинні будинки, а також доступний вибір місцевих художніх виробів та ремесел.

Нагадаємо, що було названо найкращими містами для пішохідних прогулянок в Європі.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua