Нічна атака на Харків: понад 10 постраждалих, серед них дитина (фото, відео).

Постраждалі внаслідок нічної атаки у Харкові
Постраждалі внаслідок нічної атаки у Харкові

Згідно з даними Харківської обласної прокуратури, 2 жовтня в результаті авіаційних ударів від ворога постраждали 13 осіб, включаючи одну дитину.

За даними слідства, ворог випустив керовані авіаційні бомби на Харків та село Золочів Богодухівського району між 22:40 і 23:00 за допомогою двох літаків Су-34, які стартували з Білгородської області РФ.

Одна з авіаційних бомб потрапила між третім і четвертим поверхом п'ятиповерхового житлового будинку в Салтівському районі міста, що призвело до пожежі.

Також у Шевченківському районі було зафіксовано пошкодження скління двох багатоквартирних житлових будинків в результаті влучання в лісосмугу.

У селі Золочів постраждали принаймні 10 житлових будинків та господарські споруди через авіаційні удари, що викликали стрес у 69-річної жінки.

Правоохоронні органи розпочали досудове розслідування щодо порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, що близько 23:00 2 жовтня два ворожі літаки Су-34 скинули п'ять керованих авіаційних бомб типу УМПБ Д-30СН на Харків та його околиці. Раніше повідомлялося про 10 постраждалих у Харкові.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua