Німеччина не пускає всіх підряд: що чекає українців на кордоні.

Контроль на кордоні Німеччини для українців
Контроль на кордоні Німеччини для українців

Прикордонний контроль для українців, які їдуть до Німеччини, став більш суворим з початку вересня цього року. Ці заходи будуть діяти тривалий час, заявив Олаф Шольц, канцлер Німеччини. Таке рішення прийнято для забезпечення безпеки країни та боротьби з нелегальною міграцією.

З додатковими перевірками пасажирів було відмовлено в'їжджати до Німеччини понад 30 тисячам осіб. Тому українцям, які планують подорож до цієї країни, варто очікувати можливих затримок на кордоні. Час перетину кордону може збільшитися через перевірки документів.

Також існує ймовірність, що деяких людей не пустять в Німеччину, якщо їхні документи або статус не відповідають вимогам. Влада Німеччини ввела ці заходи для більш ефективного контролю над нелегальною міграцією та збереження стабільності в країні.

Контроль на кордонах Німеччини

Міністерство внутрішніх справ ФРН повідомило про зміцнення контролю на всіх сухопутних кордонах Німеччини. Від 16 вересня 2024 року діє тимчасовий внутрішній прикордонний контроль з метою забезпечення внутрішньої безпеки та зменшення нелегальної міграції.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua