Обстріл Кривогу Рогу та вибухи в Росії: головне за ніч.

Обстріл Кривогу Рогу та вибухи в Росії
Обстріл Кривогу Рогу та вибухи в Росії

Ув ночі на 21 вересня ворожі війська випустили безпілотні літальні апарати і обстріляли Кривий Ріг. Безпілотні літальні апарати завдали удару по складу боєприпасів у Краснодарському краї Росії.

Безпілотні літальні апарати атакували військовий арсенал у Тверській області Росії

Зафіксовано напад ударних безпілотних апаратів на 23-й військовий арсенал Головного ракетно-артилерійського управління Міністерства оборони Росії. Арсенал знаходиться у селищі Жовтневе Тверської області.

Безпілотні літальні апарати пошкодили склад боєприпасів у Краснодарському краї Росії (відео)

У Тихорецькому районі Краснодарського краю зафіксовано напад двох безпілотних літальних апаратів, які завдали удару по складу з боєприпасами. Обидва безпілотних апарати були знищені протиповітряною обороною та радіоелектронною боротьбою, повідомив губернатор.

Окупанти обстріляли житловий сектор Кривого Рогу: є загиблі

Уночі 21 вересня російські війська здійснили ракетний удар по житловому сектору Кривого Рогу. У результаті атаки загинули щонайменше двоє людей, а троє отримали поранення, серед них є діти. Про це повідомив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул.

Кількість постраждалих від обстрілу Харкова зросла до 15

Станом на 01:01 кількість постраждалих від обстрілу Харкова зросла до 15 осіб. Про це повідомив міський голова Ігор Терехов.

"Кількість постраждалих від обстрілу Харкова зросла до 15. У всіх, крім дітей, стан середній, у двох дітей та одного дорослого - легкий", - йдеться в повідомленні.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua