Одна з країн Європи шукає способи депортації усіх охочих отримати громадянство РФ.

Європейська країна шукає способи депортації
Європейська країна шукає способи депортації

Уряд Естонії активно шукає способи відправити громадян, які прийняли російське громадянство. Про це повідомляє видання Postimees.

За словами прем'єр-міністра Каї Каллас, Російська Федерація порушила міжнародне право нападом на Україну, і є необхідність враховувати, що Росія хоче підірвати безпеку Естонії та її союзників.

Прем'єр-міністрка наголошує, що Росія вчиняла напади на країни Балтії, розповсюджує ворожу та неправдиву інформацію про західні країни і організовує в'їзд нелегальних мігрантів до Європейського Союзу.

Каллас підкреслює, що людина, яка вирішила прийняти російське громадянство, має реальне уявлення про війну Росії проти України та ставлення світу до російської агресії. Це загроза для безпеки Естонії та її союзників.

За словами прем'єр-міністра, посвідка на проживання може бути анульована, якщо особа становить загрозу громадському порядку та національній безпеці.

На пункті прикордонного перетину між Естонією та Росією в місті Нарва встановлені додаткові перешкоди, і тривають заходи щодо можливого закриття кордону.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua