Окупанти почали рити окопи в Курській області: супутникові фото.

Супутниковий знімок рит окопів в Курській області
Супутниковий знімок рит окопів в Курській області

Російські військові риють окопи в Курській області, намагаючись зупинити просування українських військ. Один з траншей знаходиться близько 45 км від кордону з Україною. Цю інформацію повідомляє Osinttechnical.

На супутникових знімках видно, що найближчий до України окіп знаходиться біля села Вікторівка відстаню 45 км від кордону. Найдалекіший розташований на перетині трас Селіхові Двори - Іваніно та Дияконово-Суджа, поряд з Курськом, на відстані 75 км від кордону.

Аналітики підкреслюють, що «російські війська будують таку систему окопів, яка в разі їх відступу призведе до втрати України значної території».

Нагадаємо, що українські війська вийшли вперед на Курському напрямку на відстань від 1 до 3 км. Також стало відомо, що український Су-27 вперше атакував позиції російських військ в Курській області, здійснивши удар по командному пункту у селі Тьоткіне, кілька кілометрів на північ від лінії фронту.

Раніше стало відомо, що Україна готувала наступ на Курську область Росії у секретності, приховуючи деталі операції від офіцерів до самого початку.

Вдалий вторгнення українських сил до Курської області змусив Росію розміщувати частину своїх військ, які раніше перебували на території України. Це також призвело до зменшення впливу диктатора Володимира Путіна на країни заходу та зміни політики щодо Росії.

Раніше було підтверджено знищення російського Су-34 та складу бойового комплекту на аеродромі Морозовськ у РФ.

Заборона США на застосування далекобійної зброї проти РФ українським військам не дозволила використати цей вид озброєння та спричинила втрати українським військам в боротьбі з російськими літаками Су-34.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua