Окупанти скинули авіабомбу на ринок у Куп’янську: семеро постраждалих (фото) (оновлено).

Авіабомбу на ринок Куп'янська кинули окупанти
Авіабомбу на ринок Куп'янська кинули окупанти

Зростає кількість постраждалих внаслідок ворожого авіаудару по Куп'янську

За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, станом на 13:00 дев'ятеро людей постраждали в результаті авіаудару.

Травмовані віком від 40 до 71 року. Чотири людини госпіталізовані. Серед них одна людина у важкому стані, троє - в середньому

За даними поліції Харківщини, в Куп'янську постраждали семеро осіб. Окупанти використовували ОДАБ-1500, що призвело до потрапляння авіабомби біля магазину на ринку. П'ять жінок і двоє чоловіків отримали тілесні ушкодження, проте в різній ступені тяжкості. Одна з постраждалих перебуває у важкому стані.

В результаті авіаудару постраждала двоповерхова будівля на ринку, а також 12 торговельних кіосків, дитсадок, житлові будинки та адміністративна будівля.

Правоохоронці надавали допомогу рятувальникам у визволенні людей з-під завалів і надавали першу допомогу. На місці події працюють слідчо-оперативна група, криміналісти та вибухотехніки.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальне провадження згідно зі статтею 438 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, сьогодні окупанти скинули авіабомбу на ринок в Куп'янську.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua