Окупанти вдарили по авто поліцейських у Куп'янську: є загиблий.

Сліди розбитого авто поліцейських в Куп'янську
Сліди розбитого авто поліцейських в Куп'янську

Російські загарбники атакували поліцейську машину в Куп'янську Харківської області

У неділю, 31 серпня, у Куп'янську Харківської області було зафіксовано напад російських загарбників на поліцейську машину з використанням дрону. Напад призвів до поранень двох правоохоронців та загибелі однієї особи. Про це повідомляє поліція Харківської області.

Близько 19:30 у місті Куп'янськ російський FPV-дрон атакував службовий автомобіль, у якому перебували троє поліцейських

Три постраждалих було доставлено в лікарню з осколковими пораненнями, однак поліцейському Олександру Поповичу не вдалося врятуватися.

Олександр Попович служив у внутрішніх органах протягом 20 років, він віддавав своє життя заради України. У часи російської агресії він виконував свої службові обов'язки та брав участь у гуманітарних місіях в найнебезпечніших районах Харківської області

Олександру Поповичу було 44 роки. Він залишив за собою дружину, сина, доньку та матір.

Крім того, 31 серпня Росія здійснила ракетний удар по Слобідському району Харкова із території Білгородської області. Атака спричинила пошкодження житлових будинків та інфраструктури.

У зв'язку з цим Харків оголосив день жалоби на честь жертв ворожого нападу, що стався 30 серпня. В результаті російської атаки загинуло 6 осіб, включаючи 14-річну дівчинку, яка була вбита біля дитячого майданчика. Також, 97 людей отримали поранення, серед яких 22 дитини. Стан п'яти дітей стабільний, а 17-річна дівчина перебуває у важкому стані.

Нагадаємо, що 30 серпня російські загарбники обстріляли Харків авіабомбами. Одна з ракет потрапила в центральну частину міста, у 12-поверховий житловий будинок.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua