Оля Полякова приголомшила кардинальною зміною образу.

Зображення кардинальної зміни образу Олі Полякової
Зображення кардинальної зміни образу Олі Полякової

Українська співачка Оля Полякова несподівано змінила свій образ, постригшись на каре. Про це вона повідомила в Instagram, опублікувавши відео. Раніше у неї було довге волосся і вона була білявкою, але тепер вона вирішила зробити коротку зачіску.

На новому відео, Оля Полякова показала своє коротке волосся. Її фанати були приємно здивовані цією зміною. Вони вважають, що коротка зачіска додає співачці молодості і свіжості.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)

«Олю, Вам, так пасує така зачіска, дуже гарно», «Просто Богиня, ця нова зачіска – вогонь», «Каре? Я думала то парик», «Гарна зачіска,красива жінка у новому амплуа...амплуа жінки з цікавим минулим:)», «Думайте що хочете - але ця жінка найгарячіша з усіх в нашому шоу-бізі, 10/10», «Аж помолодшали з цією зачіскою», – коментували прихильники нову зачіску співачки.

Нещодавно Оля Полякова відзначила 20 років подружнього життя зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським. Вона поділилася фото з весілля та написала зворушливий підпис, в якому назвала свого чоловіка партнером і підтримкою.

Також Оля Полякова випустила нову пісню "Білий налив", в якій співпрацювала з Таянною та використала фрагмент хіта Ірини Білик.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua