Операція по всьому місту: у Сумах СБУ шукає ворожу розвідку та ДРГ.

Операція шукає ворожу розвідку і ДРГ
Операція шукає ворожу розвідку і ДРГ

В Сумах 5 жовтня Служба безпеки України (СБУ) проводить заходи з безпеки, які охоплюють усе місто. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Служба безпеки проводить контррозвідувальні (безпекові) заходи на території м. Суми. До них долучені Національна поліція, військова служба правопорядку у ЗСУ та Національна гвардія

Мета цих заходів - запобігання та нейтралізація загроз розвідувально-підривної діяльності проти України, упередження провокацій та підвищення безпеки громадян в умовах російської збройної агресії.

Які заходи проводитимуться в місті

Працівники СБУ попереджають, що під час проведення можливі обмеження проходу та проїзду вулицями, перевірка документів громадян та огляд автомобілів.

У разі виникнення обґрунтованих підозр щодо певних осіб може проводитися їхня додаткова перевірка

Також проводиться огляд території та спільних приміщень для виявлення заборонених предметів.

СБУ просить громадян з розумінням ставитися до можливих незручностей та адекватно реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців, мати при собі документи, що підтверджують особу, а також дотримуватися режиму комендантської години

Нагадаємо, Служба безпеки України викрила у Харкові злочинну групу з 13 осіб, які за гроші "списували" ухилянтів з військового обліку. Раніше стало відомо, що Служба безпеки України заочно повідомила про підозру головному конструктору російських дронів Zala та "Ланцет" Олександру Захарову. З'явилися супутникові знімки російського військового аеродрому "Борисоглєбськ" у Воронезькій області РФ, по якому вдарили безпілотники СБУ 3 жовтня.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua