Опитування показало рейтинги Гарріс і Трампа у найважливішому штаті.

Рейтинги Гарріса і Трампа в штаті
Рейтинги Гарріса і Трампа в штаті

Нове опитування показало, що віцепрезидент США Камала Гарріс обіймає перше місце в штаті Пенсільванія з перевагою 2% над колишнім президентом Дональдом Трампом, повідомляє Politico.

Згідно з опитуванням, проведеним двопартійною командою для AARP, Гарріс має підтримку 49% потенційних виборців, тоді як Трамп - 47%. 3% респондентів ще не визначилися з вибором.

Опитування, яке проводилося з 17 по 24 вересня з використанням телефону та інтернет-повідомлень, є першим опитуванням, що проводилось AARP у цьому штаті після того, як президент Джо Байден вийшов з перегонах.

Трамп має перевагу над Гарріс лише серед виборців у віці 65 років і старше. Саме ці виборці вважають найбільш важливими проблемами інфляцію та високі ціни.

Поділиться рейтингами роботи обох політиків: 50% потенційних виборців схвалюють роботу Трампа в якості президента, а 49% - не схвалюють. Щодо Гарріс, 45% підтримують її роботу як віцепрезидента, а 52% - не схвалюють. Соціологи, що проводили опитування, зауважують, що ці дані протирічать їхній особистій популярності, де Трамп відстає на 7 процентних пунктів.

Серед жінок, Гарріс випереджає Трампа на 19 пунктів, тоді як Трамп має перевагу перед нею серед чоловіків на 16 пунктів.

Джерело: РБК-Україна

Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua